Brede kennis en ervaring

Justine Takx

Justine Takx (1965) is een praktisch ingestelde IE-advocate met ruim
20 jaar ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Na haar afstuderen (Universiteit van Amsterdam) is zij haar loopbaan gestart bij Baker & McKenzie in San Francisco/Palo Alto, waarna ze in 1993 bij Caron & Stevens als advocaat aan de slag ging. Na Coopers & Lybrand en Landwell is Justine sinds 2001 als interim juriste op projectbasis werkzaam geweest in zowel de advocatuur als het bedrijfsleven. Ze heeft ondermeer opdrachten vervuld bij Unilever, Media Republic, Bouwfonds, Adidas, Tommy Hilfiger, Cluse, HEMA en KLM.

Justine Takx heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: intellectueel eigendomsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Antal van der Laken

Antal van der Laken (1964) studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht om in 1991 zijn carrière te starten bij Baker & McKenzie. Door de jaren heen heeft hij zich intensief beziggehouden met ondernemingsrecht. Antal beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van overnames, venture capital transacties, financieringen, bedrijfsherstructurering en de algemene vennootschappelijke praktijk. Als juridisch adviseur is Antal verbonden aan Proclare, Interhealth Holding en het NIC, maar hij is de (proces)praktijk niet uit het oog verloren. Voor het voeren van procedures kan op afspraak een beroep op hem worden gedaan.